PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

Payroll

Payrolling staat voor veel mensen synoniem aan het overnemen van de personeelsadministratie. Maar payrolling bij Kenonz gaat verder. Voor werknemers in een payrollconstructie zijn wij de juridische werkgever. Dat betekent dat Kenonz alle bijbehorende plichten en risico’s overneemt. De opdrachtgever blijft wel zelf verantwoordelijk voor het werven en selecteren van haar medewerkers.

Het werkgeverschap gaat gepaard met veel administratieve en juridische aspecten. Zaken die bij menig ondernemer niet bovenaan het lijstje populaire bezigheden staan. En toch zijn het belangrijke onderdelen. Wanneer je personeel in dienst hebt, moet het juridisch werkgeverschap gewoon goed voor elkaar zijn. Daar heeft een medewerker recht op. Kenonz neemt deze taken en risico’s graag van u over.

Als payroller is Kenonz juridisch werkgever. Dat betekent dat een werknemer feitelijk bij ons in dienst is. Kenonz zorgt dan voor alle zaken rond loonadministratie, werknemersverzekeringen, begeleiding bij ziekte, pensioenen en de contacten met UWV en belastingdienst. Dat is voor u dus een zorg minder.

Kenonz heeft oog voor mensen. Dat is ons vak. Onze relatief kleine organisatie garandeert korte lijnen en sterke persoonlijke relaties met de mensen met wie wij werken. Dat vertaalt zich in een dienstenpakket op maat, afgestemd op uw wensen en passend bij de branche waarin u werkt.
Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.