PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

Over onz

KENGOUKE

gouke.kenonz

Mijn naam is Gouke de Vries en sinds 2005 werk ik in de arbeidsbemiddeling in Noordoost Nederland in zowel directie- als managementfuncties. Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature, het zoeken van een vacature die past bij een talent en het samenbrengen van opdrachtgever en talent. Daar haal ik mijn voldoening uit.

Lees meer

KENHEIN

rombout.kenonz

Ik ben Hein Slagman en sinds een aantal jaar in verschillende functies actief binnen de arbeidsbemiddeling. Mijn meeste ervaring ligt in het bemiddelen van hoger opgeleide kandidaten binnen de overheid en semioverheid. Ik woon in het pittoreske Oudkerk samen met mijn vriendin en drie kinderen.

Lees meer

KENROMBOUT

rombout.kenonz

Ik ben Rombout Bosch en in de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd in het noorden van het land, dankzij verschillende (management)functies in werving & selectie en detachering. Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op en onder het water.

Lees meer

KENREMKO (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Mijn naam is Remko Rozeboom, ik woon samen met mijn vrouw Bianca en onze zoon Jurre in Vledder (Drenthe). In mijn vrije tijd ben ik fanatiek voetballer én ontdek ik graag de mooiste routes in Noord-Nederland op de motor. In de wintermaanden heb ik één favoriete hobby; skiën op een sneeuwbestemming ergens in Oostenrijk! 

Lees meer

KENGERT (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Ik ben Gert Schoonbeek en sinds begin 2015 werkzaam als franchisenemer bij Kenonz. Mijn werkgebied is Overijssel, Gelderland en Utrecht en mijn focus ligt daarbij op het matchen, adviseren en detacheren binnen de overheid. Ik zit al langere tijd in de arbeidsbemiddeling en vanaf 2007 richt ik mij specifiek op de overheid.

Lees meer

KENALEX (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Ik ben Alex van der Galiën en vanuit mijn woonplaats Apeldoorn rol ik de succesvolle Kenonz-aanpak uit naar het midden van het land. Ik richt mij vooral op sociale zekerheid en informatiemanagement bij de overheid.
Mijn passie ligt bij het maken van de juiste match. Dus wil ik mensen goed leren kennen. Zodat ik breder kan kijken naar een functie en zoveel mogelijk aansluit op de wensen van de kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

KENKARIN (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Mijn naam is Karin Boonstra en ik kom uit Leeuwarden. Ik heb al een aantal jaar ervaring bij een grote uitzendorganisatie en de afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in online recruitment: via welk (online) kanaal vind je de beste kandidaten? Mijn werkgebied is Groningen/ Drenthe en ik richt mij vooral op het Sociaal domein.

Lees meer

KENLENNARD

rombout.kenonz

Ik ben Lennard Kloosterman. Als accountmanager, ben ik altijd op zoek naar een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat. Kandidaten die passen bij wat mijn opdrachtgevers vragen. Het is geweldig om mensen te leren kennen.

Lees meer

KENBARBARA

rombout.kenonz

Ik ben Barbara Luczycki en sinds augustus 2015 Officemanager bij Kenonz. Dit houdt in dat ik alles in goede banen moet leiden, zowel organisatorisch als ondersteunend.

Lees meer


 

KENERIK

rombout.kenonz

Mijn naam is Erik Zandstra en ik woon in Groningen. Ik vind het leuk om in een jong en dynamisch team te werken, deze kans krijg ik bij Kenonz. In mijn vrije tijd zeil ik het liefst zo veel mogelijk. In het kader daarvan heb ik meegedaan aan de Rolex Sydney to Hobart, een grote zeilrace in Australië.

Lees meer

KENSENDA

rombout.kenonz

Mijn naam is Senda de Groot en woonachtig in Hemrik. Tijdens mijn HBO Facility Management opleiding ben ik in contact gekomen met arbeidsbemiddeling. Via een stage kwam ik terecht in de uitzendwereld en heb daar verschillende functies mogen bekleden zoals intercedente, sales executive en vestigingsmanager.

Lees meer

KENPIETER

Ik ben Pieter Duijff. Ik ben als accountmanager Sociaal Domein en Fysieke Leefomgeving actief in de regio Noord-Holland. In het verleden heb binnen het Sociaal Domein bijna alle functies uitgevoerd waardoor ik voor opdrachtgevers een waardige gesprekspartner ben en ik als geen ander de goede match kan maken tussen de opdrachtgever en de kandidaten.

Lees meer

KENLIANNE

Sinds februari 2017 mag ik mij gelukkig prijzen dat ik deel uitmaak van het Kenonz team. Ik heb bijna 12 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en mag nu mijn kennis en kunde inzetten als Accountmanager voor het Sociaal Domein in Friesland en de Polder.

Lees meer

KENJOHAN

Mijn naam is Johan Linthof, als accountmanager verantwoordelijk voor het domein Fysieke Leefomgeving in de regio’s Fryslân en Flevoland. Ik woon in Hardegarijp ben 32 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen.

Lees meer

KENJANETTE

Mijn naam is Janette Talstra. Accountmanager Zorg bij Kenonz. Na jarenlang in de financiële dienstverlening als zakelijk accountmanager bij een bank te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar Kenonz.

Lees meer

KENNINA

Mijn naam is Nina de Bruin, accountmanager Zorg bij Kenonz. Sinds 2004 werk ik in de arbeidsbemiddeling en na al die jaren ben ik nog lang niet uitgekeken. Het vinden van talent en het maken van de match met een opdrachtgever vind ik het meest fantastische aan ons vak.

Lees meer

KENTOM

Mijn naam is Tom van Zuuk en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij Kenonz. Als recruiter binnen Kenonz houd ik mij vooral bezig met de regio Noord-Holland en geef ik daarnaast advies betreft beleidsmatige vraagstukken binnen de organisatie.

Lees meer
Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.